28/11/06

Así es Valencia Hui (actualizado)

Efectivamente así es Valencia Hui., Podemos ver otra imagen de portada de número cero en Periodista Digital.


-----

Aún no tenemos imágenes del nuevor diario valenciano que se estrena hoy, pero hemos descubierto, por azar, que EFE envió una fotografía acompañando a la entrevista a su director del pasado día 23. Aquí está ampliado el periódico que tenía delante.

15 comentarios:

Anónimo dijo...

no sé quién se habrá atrevido a diseñar este periódico pero se ha lucido... Nada nuevo bajo el sol y empeorando lo presente...

Chapu Apaolaza 36.32 N / 6.18 O dijo...

Del gusto de las figuritas esas...

Chapu Apaolaza 36.32 N / 6.18 O dijo...

Del gusto de las figuritas esas...

nifunifa dijo...

Espere que aquest diari no dure un pet. ValÉncia hui, mal escrit, ja que normativament l'accent és obert, encara que els que apitxem el fem tancat i hi ha algunes persones que es pensen que tot el País Valencià parla apitxat...¬¬ (Segons el nostre estatut açò seria motiu de sanció,encara que no ho serà, segur). A més a més, practicament tot el "diari" està escrit en espanyol. Se vos veu el plumero blaveros... perdeu més temps canviant-li el nom a la llengua que utilitzant-la. Sou la vergonya dels valencians.

nifunifa dijo...

Espere que aquest diari no dure un pet. ValÉncia hui, mal escrit, ja que normativament l'accent és obert, encara que els que apitxem el fem tancat i hi ha algunes persones que es pensen que tot el País Valencià parla apitxat...¬¬ (Segons el nostre estatut açò seria motiu de sanció,encara que no ho serà, segur). A més a més, practicament tot el "diari" està escrit en espanyol. Se vos veu el plumero blaveros... perdeu més temps canviant-li el nom a la llengua que utilitzant-la. Sou la vergonya dels valencians.

Anónimo dijo...

Si no t'agrada no el compres, tu si que dones vergonya charnego-renegat

Anónimo dijo...

Per a nifunifa, lo primer que tens que fer es adependre la historia del REGNE DE VALENCIA (no rebaixarlo a pais)y cuant parles del regne llavat lo boca y la llengua teu diu un blaver.Ya se que ara escriuras que tinc que adependre a escriure el valencia pero a mi lo que tu dius lo que diges me la bufaaaaaaaa jajajajajaa.Si no te interesa este la porta la tens auberta per anarte als condats(Encara que alla serries un charnego com diuem els als estranjers).
VISCA LO REGNE DE VALENCIA Y LA SEUA SENYERA BLAVA PER SEMPRE.

Anónimo dijo...

Per a nifunifa, tens moltes faltes chicon o chicona, per lo que t'aconseje que vajes a un curs de lo ratpenat.

Anónimo dijo...

al anonimo, Tu, carabassa quan te fa mal la gola fas cas al metge? Respón. Quan tens un problema amb la llei li fas cas al teu abogat, moniato? Respón. Aleshores quina puta mania teniu en creure-vos filolegs? has estudiat tu alguna carrera de filologia monyigo incult? Me pareix molt bé k sigam regne, molt millor k COMUNIDAD... k asco de paraula, me pareix molt be el blau, com si li vols posar taronja en honor als fruits de parte de la nostra terra, pero tu moniato, la llengua ens la van portar d'alla dalt vuigues o no, i tenim variants léxics igual k les tenen els mejicanos i els uruguayos. Ja està bé de demagògia!!!

Anónimo dijo...

Què guai!!! Un altre diari per a revifar la guerra de la llengua. Antics, que son uns antics. Estos de València Avui (je,je,je) són la conya. "Lo diari de lo nostre Regne". Jo m'apunte al regne i, per tant, exigeisc un Rei. Però, home, si Lladró està darrere del diari: un nom que ho diu tot.
Besadetes per a tots/totes.

Anónimo dijo...

Caps de suro, melons, cercolats i defectuosos, que esteu tots subnormals, ací estem discutint per una imbecilitat mentres ens donen per el cul com sempre han fet en tots els valencians, que collons importa si es diu valencià o català?? vas a canviar la teua forma de parlar per aixó??? parla igual un tipet de la safor que uno de morella? desgraciats!! i admes darrere de Valencia hui esta lladró si que li la bufa la llengua i tots vosaltres lo unic que li importa al senyor lladró , figureta de porcellana, es que els xinos no li copien l´últim modelet de ballarina de porcellana de la xina i mai millor dit que vos enganyen com a xinos bobets i bobetes i el diari es una puta excusa mes per a obtindre beneficis i ajudes dels seus amiguets de les corts la generalitat i la figa de sa mare ja siga de color blau roig o carabassa melons que se me plena la boca de riurem de la vostra imbecilitat sempre discutint per la puta llengua per saber com collons es diu el que parleu, si no sabeu com es diu la llengua que parleu mai podreu defendrela ni honrarla ni diferenciarla ni apreciarla ni lloar-la ni res i ademes es lo que meyns importa de una llengua el seu nom perque l´únic important per a una llengua es que se la PARLE i en valencia aixo cada volta passa menys ni canal nueve ni valencia hui ni los reyes magos entre ellos baltasar de mi corasson director de este ejemplo de sainete.
HAY COLLOOOOONS SI MAGÜELA FORA MAGÜELA TENDRIA PELILAAAAAAA!!!!A MAMAR!!

Luis dijo...

Anem a vore, com que si parla igual uno de morella que uno de la safor?? Clar q no!! Tampoc parla igual uno d´andalusia que uno de saragossa i no per això van reclamant una llengua...
Els blaveros sou vergonyosos, de vitat, no penséu en res més que en estar en contra de Catalunya. Per a defendre la "nostra cultura" estan inventant-se una llengua nova amb unes normes noves...es que és molt fort!
Des de aquí baix en Crevillent els blaveros mos donéu vergonya. Aquí ningú se planteja si el valencià és català o no (mos fiem del que mos diuen els filòlegs...) i es que odiar a catalunya al cap i a la fi és tan ridícul com odiar a múrsia, que també van ser germans nostres.
El diari este nou és una nova mostra d´odi irracional que no mos porta a cap lloc culturalment parlant, i qui li tinga fàstic a Catalunya (i no escric "asco" perqué m´agrada escriure normativament) que no vaja i que no pose la TV3 però per favor, deixeu-mos en pau als que volem escriure i parlar correctament.

Anónimo dijo...

Soc el anonimo que ha escrit abanç que tu, segurament es que no me explicat amb la suficient claritat pero volia dir exactament el mateix que tu en lo de la safor i morella. nomes pense que es una disputa estupida i sense sentit i lo realment vergonyos es la falta de respecte que es demostra per les persones i la seua llibertat que cadascun parle con li vinga en gana es diga con es diga

Ramonet si vas a l'hort dijo...

A mi m'agrada el diari, és més el compre tots els dies. Respecte al castellà, Levante-EMV té més proporció d'espai dedicat al castellà que Valénciahui. En fi, que als resentits se vos veu vindre a distància.

apanyeu-vos com pugau

Vixca Valéncia lliure

http://elorbecontinuaalli.blogspot.com/

Luis dijo...

Yeh estic fart dels valenxians com tu que no penséu més que en vosatros i en les vostres coses!!!! De resentits no tenim res. Lo que passa és que els alacantins i castellonencs estem fins al pixorro de que creguéu que la vostra província ho és tot.
Si aconseguiu que el valencià siga una llengua, vos jure que lluitaré per a que l´alacantí i si m´apures el crevillentí siga també una llengua reconeguda.
Pareu de dir xorrades. Me pareix bé que odiéu a catalunya i penséu que valéncia (la província, per supost) és una pàtria, pero per favor, deixéu en pau la Llengua.

Free counter and web stats